Binnenspeeltuin
Kinder Speelparadijs

Avontuur & Speelplezier

Indoor Speeltuin
De Somerense Vennen

Een indoor speelparadijs waar kinderen echt kind kunnen zijn. Leef je uit op onze speeltoestellen, vier je verjaardagsfeest of kom met je hele klas spelen tijdens een schoolreisje.

Kinderfeestje? Ja leuk!

Binnenspeeltuin Someren

Ook op een regenachtige dag kunnen de kinderen (en ouders) genieten en spelen op onze camping. Naast de overdekte binnenspeeltuin en Zandkasteel kunt u gebruik maken van onze compleet nieuwe binnenspeeltuin! Alle campinggasten én kinderen tot 1 jaar hebben gratis toegang!
U betaalt dus alleen per kind € 3,50 entree. Ouders/ begeleiders hebben gratis toegang tot de speeltuin.

Openingstijden Kinder Speelparadijs

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
Donderdag:  gesloten
Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag: 10:00 – 17:00 uur

Let op: wij houden ons het recht om af te wijken van de openings- en sluitingstijden.

Klauteren in de speelrekken, glijden van de glijbaan, stapauto’s waarmee je kan racen door een parcours! Huizen of torens bouwen van grote legostenen, freerunnen op een korte racebaan, je onderdompelen in de ballenbak en je laten verrassen door een ballen douche, eigenlijk te veel om op te noemen. Aan de allerkleintjes is ook gedacht, daarvoor hebben we een baby zone!

Eten & drinken

Panini, worstenbroodje of een lekkere tosti kunt u verkrijgen bij de bar. Ook zijn er diverse dranken en versnaperingen verkrijgbaar. In het hoogseizoen kunt u ook gebruik maken van ons Restaurant “In de Vennen” voor een uitgebreide lunch of diner.

Baby Zone

De Baby Zone is een leuke en veilige ruimte waar baby’s kunnen spelen, bewegen en ontdekken. Een omheind speelgedeelte waar ze kunnen glijden, klimmen en klauteren.

Ballenbak

Hebben jullie de ballen in de gleuf gestopt? Dan tellen we af: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 ………. durven jullie eronder te staan?

Stapauto’s

Ben jij de nieuwe Max Verstappen? Lekker rond racen op de stapauto’s.Benzine op? Ga naar het tankstation en vullen maar!

Bouwstenen

Bouw je eigen huis of een hele hogen toren met de bouwstenen in het speelparadijs. Wie bouwt de hoogste toren?

10-rittenkaart binnenspeeltuin

Koop een 10-rittenkaart en profiteer van 10 halen is 8 betalen! Laat bij ieder bezoek de 10-ritten spaarkaart afstempelen. Extra leuk: deze spaarkaart is niet persoonsgebonden. 10 rittenkaart verkrijgbaar bij de bar. Prijs € 28,- per kaart

Duokaart (zwemmen & speelparadijs)

Nieuw is onze Duokaart. Koop een Duo 10-rittenkaart en profiteer van een super leuke korting! Je kunt met deze kaart zowel gaan zwemmen in ons binnenzwembad als spelen in onze binnenspeeltuin Het Speelparadijs. Laat bij ieder bezoek de 10-rittenkaart afstempelen. Nog een extra leuk voordeel want een 10-rittenkaart is niet persoonsgebonden! Je kunt dus met vriendjes en vriendinnetjes samen komen zwemmen! Prijs Duo 10-rittenkaart €95,-.

Vier je verjaardag in de binnenspeeltuin

Iemand jarig? Vier je kinderfeestje bij Camping De Somerense Vennen. We hebben een prachtige binnenspeeltuin: Kinder Speelparadijs. Combineer de binnenspeeltuin met een plons in het binnenzwembad! Uitgespeeld? Wij bieden ranja en iets lekkers! Aan het einde van de dag krijgen de kids lekkere plunder frietjes met minisnacks!
En een cadeautje voor de jarige.