Speeltuin & Het Zandkasteel

Weer of geen weer!

Overdekte Speeltuin

Voor uren speelplezier! Wie bakt de mooiste zandtaartjes of kan het langste aan het klimrek blijven hangen? Zandbak “Het Zandkasteel” kunnen uw kinderen zich uren vermaken door heerlijk te ravotten in het zand maar er is in dezelfde ruimte ook nog een kinderpaleis waar uw kinderen lekker kunnen spelen met vele speelmogelijkheden. Glijden op verschillende glijbanen, klimmen, wipwappen en nog veel meer!

Entree “Het Zandkasteel”

Campinggasten zijn natuurlijk GRATIS! Overdekte speeltuin “Het Zandkasteel” is ook toegankelijk voor niet campinggasten.
€ 1,50 per persoon.

Klimtoestellen & glijbanen

Er is voor de kleine kinderen een speeltuin beschikbaar met diverse speeltoestellen, zandbak en bij mooi weer in het hoogseizoen een springkussen en jumpair.

Grote indoor zandbak

Is het even geen weer buiten? Dan bieden wij volop mogelijkheden om binnen te spelen. Een grote zandbak om uren te vermaken

Buiten sportveld

Sport en Spel, heerlijk om samen met je kinderen spelletjes te doen! Een sportveld is voorzien van goals zodat de kinderen hier kunnen voetballen. Het hele gezin van jong tot oud kan zich uitleven op de grote sportveld.

Binnenspeeltuin Someren

Even genoeg van spelen buiten of bij Het Zandkasteel? Geen probleem! Wij hebben het Kinder Speelparadijs. Een mooie binnenspeeltuin op de camping met een baby-zone! Toegang is ook mogelijk wanneer je niet op de camping verblijft.