Restaurant & terras

Lekker eten & drinken

Restaurant "In de Vennen"

De Brabantse gastvrijheid zal voor u een begrip zijn na een bezoek bij ons in het restaurant. Onze gerechten zijn geïnspireerd door de seizoenen. Een bezoek aan het restaurant is mooi te combineren met een wandeling in de bossen, om heerlijk te genieten bij het warme haardvuur en een heerlijk drankje, hapje, lunch of diner.

Tafeltje Reserveren

Bent u er een dag op uit geweest en komt u terug van uw ontdekkingstocht in de omgeving? Of heeft u gewoon zin om lekker uit eten te gaan? Bij Restaurant “In de Vennen” kan het allemaal. Hier kunt u terecht voor een ontspannend moment, wat drinken en wat eten in een aangename omgeving. Overheerlijke gerechten gemaakt door onze chef-kok.

Vanaf 1 juni is ons Restaurant weer open! (Uitsluitend op reservering).
Ook is ons terras weer geopend!

Openingstijden cafetaria

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: vanaf 12:00 uur
Donderdag: vanaf 12:00 uur
Vrijdag: vanaf 12:00 uur
Zaterdag: vanaf 12:00 uur
Zondag: vanaf 12:00 uur

Cafetaria menu

Indien u gebruik wilt maken van het restaurant met een gezelschap vanaf 15 personen gaan wij graag met u de mogelijkheden bekijken.

Camping De Somerense Vennen

We hebben nog veel meer...

Restaurant Thema-avonden

Wist je trouwens dat we regelmatig thema-avonden hebben in het restaurant? Onze chef-kok maakt overheerlijke seizoensgerechten. Bijvoorbeeld: Wildavonden, BBQ, kibbeling, mosselen en pizza avonden.

Lees meer

Kinder speelparadijs Binnenspeeltuin

Lekker spelen in onze overdekte speeltuin?  Ook wanneer het weer een keertje tegen zit kunnen de kinderen lekker spelen in het indoor speelparadijs

Lees meer

Restaurant “In de Vennen”

Bent u benieuwd welke overheerlijke gerechten onze chef-kok voor u kan bereiden? Hier vindt u alle mogelijkheden. U kunt bij ons á la carte bestellen, daarnaast hebben we een “Kinderkaart” voor onze jongste gasten. 

Voor een heerlijk menu of drankje

En heeft u speciale (dieet)wensen of allergieën? Laat het ons weten en we proberen daar zo goed mogelijk rekening mee te houden. Klik hieronder op uw keuze om van alle menukaarten de gerechten in te zien.

Wilt u graag zeker zijn van een tafeltje of heeft u speciale wensen? 
Wij raden u aan om te reserveren. We zien u graag in ons mooie restaurant “In de Vennen”

Snackbar

Voor een snelle hap is bij het restaurant een snackbar aanwezig met een ruim aanbod frietjes (denk ook maar eens aan ons overheerlijke vennengras) snacks, verpakt ijs en softijs

Telefoonnummer: 0492 331235
Email-adres: restaurant@somerensevennen.nl