Corona maatregelen

COVID-19

Coronavirus update

De overheid heeft maandagavond 23 maart nieuwe maatregelen afgekondigd om het coronavirus tegen te gaan. Wij gaan de komende dagen bekijken welke mogelijke consequenties dit gaat hebben voor onze camping. Zodra we hier meer informatie over hebben zullen we dit zo snel mogelijk laten weten via de e-mail en website.

We verzoeken u daarom ook vriendelijk geen telefonisch contact met ons op te nemen op dit moment. We hopen op uw begrip.

Meest gestelde vragen

Hieronder beantwoorden we de veel gestelde vragen over de gevolgen van het coronavirus op uw vakantie.

Algemene situatie

Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?
Camping de Somerense Vennen neemt conform de richtlijnen van het RIVM bijkomende maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. We hopen dat u daardoor van een fijne vakantie zult genieten.

Welke maatregelen neemt camping de Somerense Vennen om verspreiding te voorkomen?
We nemen achter de schermen extra voorzorgsmaatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. We poetsen veel bezochte plaatsen extra grondig. Op de camping is de animatie, zwembad (tot 17 april), het café/restaurants en binnenspeeltuin voor als nog tot 6 april gesloten. Op camping de Somerense Vennen is de snackbar in de weekenden geopend voor afhaal menu’s. Wij vragen u om telefonisch te bestellen. ( tijdens de openingstijden van de snackbar op 0492-331235 )

Annuleren en omboeken

Ik wil omboeken/annuleren/…. Kan dat?
Camping de Somerense Vennen neemt conform de richtlijnen van het RIVM bijkomende maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. Zo poetsen we veel bezochte plaatsen extra grondig.

Indien u uw vakantie vanwege het coronavirus toch wilt omboeken, dan kan dat naar een latere datum (binnen 1 jaar).

Ik boekte een verblijf voor de paasvakantie. Kan ik annuleren?
De regering heeft bijkomende voorzorgsmaatregelen aangekondigd tot 6 april. Indien u een verblijf met aankomst tot 1 juni op de camping heeft geboekt, kunt u inderdaad uw verblijf omboeken naar een latere datum. Mocht u willen annuleren, dan verzoeken wij u om met uw eigen annuleringsverzekeringsmaatschappij contact op te nemen.

Kan ik mijn verblijf annuleren en hiervoor mijn annuleringsverzekering inschakelen?
We zouden het erg spijtig vinden als u uw vakantie zou annuleren. Mocht u uw verblijf willen annuleren en hiervoor uw annuleringsverzekering willen inroepen, raden wij u aan vooraf contact op te nemen met uw verzekeraar. De voorwaarden verschillen namelijk per verzekeraar.

Heb ik recht op een lager overnachtingstarief omdat het zwembad en speelparadijs tot en met 1 juni gesloten is?
Doordat deze richtlijnen door de overheid zijn opgesteld is er geen recht op een lager overnachtingstarief

Faciliteiten en animatie

Welke faciliteiten zijn open/gesloten?
Op de camping is de animatie, zwembad, café/restaurant en binnenspeeltuinen tot 6 april gesloten (zwembad tot 17 april). De snackbar is in de weekenden geopend voor afhaal.

Hebben jullie de animatie op camping de Somerense Vennen aangepast?
Om het persoonlijke contact tussen gasten en met animatoren te beperken is alle animatie op onze camping gesloten.

Is het zwembad open?
Tot 17 april is het zwembad gesloten.

Seizoensgasten

Maak ik aanspraak op restitutie als seizoensgast?
Gasten die het gehele seizoen verblijven krijgen geen restitutie op hun staangelden. U kunt gewoon gebruik maken van de camping enkel de faciliteiten zijn gesloten. Wel bestaat de mogelijkheid om uw seizoensplaats (voorseizoen, heelseizoen of naseizoen) om te boeken naar 2021.

Openingstijden receptie

Weekend 28 & 29 maart: 10:00 uur – 15:00 uur

Maandag: 11:00 – 14:00 uur
Dinsdag: 11:00 – 14:00 uur
Woensdag: 11:00 – 14:00 uur
Donderdag: 11:00 – 14:00 uur
Vrijdag: 11:00 – 14:00 uur
Zaterdag: 11:00 – 14:00 uur
Zondag: 11:00 – 14:00 uur

Ontwikkelingen en maatregelen

De belangrijkste boodschap is: zorg goed voor jezelf en elkaar!

Camping de Somerense Vennen volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. We willen dat u met een gerust gevoel aan uw vakantie kunt beginnen en een leuk verblijf bij ons zult hebben. Met de hele sector staan we in contact met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Wij volgen hun adviezen strikt na. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). 

Team Camping de Somerense Vennen