Corona maatregelen

COVID-19

Corona maatregelen update

We hadden onze opening van het seizoen toch heel anders voorgesteld.
Wij vinden het als camping verschrikkelijk wat er allemaal in de wereld gebeurt.

Bij camping de Somerense Vennen houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en aanpassingen die ons geadviseerd worden door Koninklijke Horeca Nederland. De richtlijnen kun je hier terugvinden.

Voor de reserveringen die door het nieuwe beleid niet door kunnen gaan nemen wij persoonlijk contact op!

Seizoensgasten zijn nog steeds welkom op het park mits ze ze geheel zelfvoorzienend zijn van hun eigen sanitair. Ook is het niet toegestaan om op het park te groeperen, wij vragen u om zoveel mogelijk afstand van uw mede kampeerders te bewaren. Helaas is het nu ook niet mogelijk om bezoek te ontvangen.

Onze belangrijkste boodschap is: Blijf gezond! 💗

Meest gestelde vragen

Hieronder beantwoorden we de veel gestelde vragen over de gevolgen van het coronavirus op uw vakantie.

Algemene situatie

Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?
Camping de Somerense Vennen neemt conform de richtlijnen van het RIVM bijkomende maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. We hopen dat u daardoor van een fijne vakantie zult genieten.

Welke maatregelen neemt camping de Somerense Vennen om verspreiding te voorkomen?
We nemen achter de schermen extra voorzorgsmaatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. We poetsen veel bezochte plaatsen extra grondig. Op de camping is de animatie, zwembad, binnenspeeltuinen, café/ restaurant zo lang de overheid dit verplicht gesloten.

Annuleren en omboeken

Ik wil omboeken/annuleren/…. Kan dat?
Camping de Somerense Vennen neemt conform de richtlijnen van het RIVM bijkomende maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. Zo poetsen we veel bezochte plaatsen extra grondig.

Indien u uw vakantie vanwege het coronavirus toch wilt omboeken, dan kan dat naar een latere datum (binnen 1 jaar).

Kan ik mijn verblijf annuleren en hiervoor mijn annuleringsverzekering inschakelen?
We zouden het erg spijtig vinden als u uw vakantie zou annuleren. Mocht u uw verblijf willen annuleren en hiervoor uw annuleringsverzekering willen inroepen, raden wij u aan vooraf contact op te nemen met uw verzekeraar. De voorwaarden verschillen namelijk per verzekeraar.

Faciliteiten en animatie

Welke faciliteiten zijn open/gesloten?
Op de camping is het zwembad, en binnenspeeltuinen zolang de overheid dit verplicht gesloten. Ons restaurant is vanaf 1 juni weer open.* Onze sanitair gebouwen mogen weer open vanaf 1 juli.* De animatie start op 10 juli. De snackbar is in de weekenden (zaterdag en zondag) geopend voor afhaal. 

Hebben jullie de animatie op camping de Somerense Vennen aangepast?
Om het persoonlijke contact tussen gasten en met animatoren te beperken is alle animatie op onze camping gesloten.

Seizoensgasten

Maak ik aanspraak op restitutie als seizoensgast?
Gasten die het gehele seizoen verblijven krijgen geen restitutie op hun staangelden. U kunt gewoon gebruik maken van de camping enkel de faciliteiten zijn gesloten. Wel bestaat de mogelijkheid om uw seizoensplaats (voorseizoen, heelseizoen of naseizoen) om te boeken naar 2021.

Ontwikkelingen en maatregelen

* Camping de Somerense Vennen volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. We willen dat u met een gerust gevoel aan uw vakantie kunt beginnen en een leuk verblijf bij ons zult hebben. Met de hele sector staan we in contact met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Wij volgen hun adviezen strikt na. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). 

Team Camping de Somerense Vennen