Chalet

Spaanse, Sterre, of luxe NOVA chalets

Brids 23 website 350 235

Wanneer u kiest voor de gezelligheid van een camping, maar toch ook het comfort van een eigen huisje niet wilt missen dan heeft u op onze camping de keuze uit drie type chalets:

In onze "Nieuwe wijk"waar onze Nova chalets zich bevinden kunt u volop genieten.
van ruime 4-persoons en 5-persoons chalets

Deze Nova chalets zijn voorzien van een ruime woon/leef kamer, met TV,  modern ingerichte keuken met vaatwasser, koelkast ( geen vriesvak ) combi oven/magnetron, senseo, waterkoker en gasfornuis. Daarnaast heeft u een apart toilet en een moderne douche tot uw beschikking In de 4-persoons chalet heeft u zowel in de ouderslaapkamer als in de tweede slaapkamer 2 aparte bedden ter beschikking, de slaapkamers hebben allemaal een opbergkast met kledinghangers.

Het 5-persoons chalet beschikt over een ouderslaapkamer en 2 aparte slaapkamers. in deze twee slaapkamers zijn in totaal 3 bedden ter beschikking, de slaapkamers hebben allemaal een opbergkast met kledinghangers.

Deze chalets beschikken buiten over een apart terras met een mooi uitzicht, en is er een parkeergelegenheid bij het chalet aanwezig voor maximaal 1 voertuig. 

Klik op image om naar de foto's te gaan die wij gemaakt hebben aangaande nieuwe chalet lijn - NOVA of klik om online te boeken. Online Boeken 

Nova 1 50


In onze "Sterre wijk" waar onze Sterre chalets zich bevinden kunt u volop genieten van ruime 6-persoons chalets met een gezellige indeling. Ze bieden u veel ruimte en zijn van vele gemakken voorzien.

Deze Sterre chalets beschikken allemaal over een ruime woon/leef kamer met TV, een open keuken met gaskookplaat,koelkast, koffiezetapparaat,waterkoker, radio, verder hebben ze allemaal drie slaapkamers met op elke kamer 2 bedden de slaapkamers hebben allemaal een opbergkast met kledinghangers, Er is een apart toilet aanwezig en bovendien hebben deze chalets een zeer complete "relex-douche", waar u volkomen tot rust kunt komen.

Daarnaas kunt u buiten op het terras lekker genieten van de fluitende vogels, is er parkeergelegenheid bij het chalet aanwezig voor maximaal 1 voertuig. 

Klik op image om naar de foto's te gaan die wij gemaakt hebben aangaande chalet lijn - STERRE of klik om online te boeken. Online Boeken 

DSC03197 50


In onze "Spaanse wijk" waar de Spaanse chalets zich bevinden kunt u volop genieten van comfortabele chalets met een gezellige indeling.

Ze bieden u ruimte en zijn voorzien van vele gemakken. Afhankelijk van de uitvoering ( 2 of 6-persoons chalet ) beschikken ze allemaal over een keuken met gaskookplaat, koelkast, koffietzetapparaat, waterkoker, radio.

Ingerichte woonkamer met TV, badkamer met douche, apart toilet. De 2-persoons chalets zijn voorzien een slaapkamer, de 6-persoons chalet zijn voorzien van drie slaapkamers.

De slaapkamers hebben allemaal een opbergkast met kledinghangers, de kinderslaapkamers hebben stapelbedden.

Bij het chalet is een overdekt terras aanwezig met een gezellige tuintafel.

Klik op image om naar de foto's te gaan die wij gemaakt hebben aangaande Spaanse Dorp  - chalet  - ESPANA of klik om online te boeken. Online Boeken 

IMG 9866 Espana 25


Bij alle chalets is parkeergelegenheid aanwezig voor maximaal 1 voertuig.


 

Informatie aangaande TV aansluiting Camping de Somerense Vennen

Om gebruik te kunnen maken van het vernieuwde CAI netwerk van Camping de Somerense Vennen dient u te beschikken over een TV of ontvanger die geschikt is voor ontvangst van digitale (DVB-C) signalen, uw tv of ontvanger dient hiervoor Ziggo gecertificeerd te zijn. Verder is het van belang dat u een goede coax kabel gebruikt om uw tv of ontvanger aan te sluiten op het CAI netwerk van het park.

Als uw TV niet geschikt is voor ontvangst van digitale DVB-C signalen zijn er bij de receptie ontvangers te koop die al ingesteld zijn voor gebruik op het park. Uw TV dient wel minimaal één HDMI aansluiting te hebben.
 
Bent u gast met eigen chalet, uw TV werkt niet met Ziggo en kan geen DVB-C signalen ontvangen?
Nieuw TV Overname punt nodig € 30,00 excl. installatiekosten
DVB-C ontvanger digitale TV € 60,00 gebruiksklaar 
COAX kabel 1,5 meter € 14,95 langere kabel mogelijk tegen meerprijs 
HDMI kabel 1 meter €   8,50  
Bent u gast met eigen chalet, uw TV werkt Ziggo en is geschikt voor ontvangst van DVB-C signalen?
Nieuw TV Overname punt nodig € 30,00 excl. installatie
COAX kabel 1,5 meter € 14,95 langere kabel mogelijk tegen meerprijs
 

Alle vermelde prijzen zijn incl. B.T.W.